Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Al meer dan 30 jaar een begrip in en om Amersfoort

OVer ons

Welkom bij Kampeerwinkel Amersfoort .

Al drie decennia lang voorzien wij, vanuit het hart van Amersfoort, onze klanten van uitstekende auto-onderhoud en reparatieservices. Gestart als een bescheiden garage, hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service universeel autobedrijf.

Onze passie voor auto’s was slechts het begin. Ongeveer tien jaar geleden, tijdens een periode waarin onze eigen caravan voor onderhoud in de werkplaats stond, kwamen we in contact met de unieke behoeften van kampeerliefhebbers. Geïnspireerd door de vraag van onze trouwe klanten, breidden we onze services uit met onderhoud en reparaties aan campers en caravans. Dit was een natuurlijke stap gezien onze diepgaande kennis van voertuigen en onze wens om in alle mobiliteitsbehoeften te voorzien.

Onze showroom heeft zich langzaam maar zeker getransformeerd in een bloeiende kampeerwinkel. We begonnen met essentiële onderdelen voor campers en caravans, maar elk jaar verrijken we ons assortiment met nieuwe artikelen. Van eenvoudige accessoires tot luxe voorzieningen, onze kampeerwinkel is uitgegroeid tot een one-stop-shop voor al uw kampeerbenodigdheden.

In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie op de camping. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste kampeergadgets, comfortabele campingmeubels of betrouwbare outdooruitrusting, wij hebben het allemaal. U kunt eenvoudig online bestellen via onze website, maar we nodigen u ook van harte uit om onze winkel te bezoeken. Ervaar persoonlijke service, krijg deskundig advies en laat u inspireren voor uw volgende avontuur.

Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe wij van uw volgende campingtrip een onvergetelijke ervaring kunnen maken